Skontaktowałem się więc z Burgertuning, który ma spore doświadczenie z platformą Mazda i kilkoma innymi markami. To, co mi się podoba w ich systemie, to to, że nie "przeładowuje" on ECU, ale działa bardziej jak piggy pack, przechwytując dane wejściowe, a następnie wpływając na dane wyjściowe do ECU i innych systemów.
Innymi słowy, możesz go "odłączyć", aby oddać do serwisu.
Miałem wspaniałe doświadczenia z Burgurtuning w moim BMW 335i z 2012 roku, które dało około 50 KM i 75 funtów momentu obrotowego, nie zmieniając niczego innego.
Potrzebują CX-90 Turbo S i/lub Turbo S Premium Plus.
Jeśli mieszkasz niedaleko Simi Valley w Kalifornii i szukasz trochę więcej mocy, potrzebują samochodu na kilka godzin, aby przyjrzeć się elektronice, połączeniom, zrobić zdjęcia itp.
Skontaktuj się z nimi pod adresem sales@burgertuning.com
Ich adres to:
2279 Agate Ct
Simi Valley, Kalifornia 93065
Innymi słowy, możesz go "odłączyć", aby oddać do serwisu.
Miałem wspaniałe doświadczenia z Burgurtuning w moim BMW 335i z 2012 roku, które dało około 50 KM i 75 funtów momentu obrotowego, nie zmieniając niczego innego.
Potrzebują CX-90 Turbo S i/lub Turbo S Premium Plus.
Jeśli mieszkasz niedaleko Simi Valley w Kalifornii i szukasz trochę więcej mocy, potrzebują samochodu na kilka godzin, aby przyjrzeć się elektronice, połączeniom, zrobić zdjęcia itp.
Skontaktuj się z nimi pod adresem sales@burgertuning.com
Ich adres to:
2279 Agate Ct
Simi Valley, Kalifornia 93065